23948sdkhjf

Jysk elektronikvirksomhed med fokus på arbejdsmiljøet

Eaton Electronic, der har base i Vejle, har med et fokus på arbejdsskader formået at undgå arbejdsulykker det seneste år.
Virksomheden der udvikler og producerer lav- og mellemspændingsprodukter samt komponenter til opbygning af el-tavler til industri, har haft succes med at gøre en aktiv indsats for at reducere antallet af arbejdsulykker.

Tidligere oplevede virksomheden mellem fem og syv ulykker om året. Men det seneste år, har der ikke været en eneste ulykke.

Et simpelt værktøj i kampen mod arbejdsulykker har været arbejdshandsker, der kan modvirke snitsår og deslige fra skarpe genstande i produktionen.

I Vejle Amts Folkeblad kan man læse om Ivan Andersson, der tidligere har oplevet en arbejdsulykke på Eaton Electronic – en ulykke, der kunne være undgået ved brug af handsker.

- Hvis jeg dengang havde brugt de handsker, jeg bruger i dag, var ulykkerne aldrig sket, så det betyder meget, at vi har fået noget ordentligt udstyr og har sat fokus på sikkerheden. Det giver tryghed i arbejdet at vide, det ikke kan ske igen, fortæller Ivan Andersson, produktionsmedarbejder hos Eaton Electronic, til Vejle Amts Folkeblad.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078