23948sdkhjf

Analysehus: Tre centrale udfordringer for vindmølle-underleverandører

Finanskrise, lavere vækst og større konkurrence stiller øgede krav til underleverandørerne til den globale vindmølleindustri.
Ifølge Per Krogsgaard fra analysehuset BTM Consult står danske vindmølle-underleverandører overfor tre centrale udfordringer for øjeblikket.

Dels skal de tilpasse sig krav om øget kvalitet, dels skal de sikre et højt kapitalberedskab, og endelig skal de flytte med producenterne ud i verden og skabe lokale fabrikker.

Overkapacitet af komponenter
- Underleverandørerne står i dag over for stigende krav til kvaliteten. De skal levere den rette mængde i det lokale marked til den rette pris, udtaler Per Krogsgaard til Børsen.

Baggrunden er blandt andet, den for mange underleverandører uvante situation, at der nu er overkapacitet af langt de fleste typer af komponenter.

Per Krogsgaard mener dog ikke, at det er nogen ubetinget dårlig situation. Det vil nemlig i sidste ende gavne industrien, at der kommer mere fokus på kvalitet frem for volumen.

Hvad mener du?
Mærker din virksomhed de nye udfordringer, og har der hidtil været for lidt fokus på kvalitet blandt vindmølle-underleverandører? Kom med din kommentar herunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078