23948sdkhjf

Vestas får 99 MW-ordre til USA

Vestas skal levere 33 V90-3.0 MW-vindmøller til staten New Hampshire i USA.
Ordren på det 99 MW-store projekt er modtaget fra Granite Reliable Power Windpark, hvor Noble Environmental Power har aktiemajoriteten.

Møllerne vil blive leveret i første halvår 2011, og projektet forventes idriftsat i løbet af andet halvår 2011. Granite Reliable-vindkraftværket, som er under udvikling i Coos-distriktet, er det andet - og det største – kommercielle vindkraftværk i staten.

Foden inden for i New England
- Dette er en fantastisk mulighed for Vestas til at få foden inden for New Englands grønne energi-potentiale. Granite Reliable-projektet er et bevis på, at vindenergi er ved at blive en vigtig del af USA's energikapacitet, siger Martha Wyrsch, President for Vestas Americas.

Ordren inkluderer ligeledes en toårig service- og vedligeholdelsesaftale.

- Vi glæder os over at komme videre med Granite Reliable Power Windpark-projektet med V90-3.0 MW-møllerne. Vindmøllerne, som kapacitetsmæssigt bliver Nobles største møller, vil maksimere projektets vindressourcer og vil levere ren og driftsikker elektricitet og økonomisk vækst for New England, siger Walter Howard, CEO for Noble Environmental Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125