23948sdkhjf

AM3D åbner ny afdeling i Japan

Lydfirmaet åbner en afdeling i Tokyo for at imødekomme en stigende efterspørgsel fra japanske producenter af forbrugerelektronik.
- Vi oplever stor succes i Japan i øjeblikket, og det er udvidelsen udtryk for. Vi forventer at få flere nye aftaler på plads i år, for vores løsninger har interesse for en stor del af de japanske producenter af forbrugerelektronik. Og så holder vi selvfølgelig øje med bilindustrien i landet, siger Jacob Andersen, salgsdirektør i AM3D.

Virksomheden fra Aalborg producerer systemer og software til 3D lyd, som kan implementeres i en lang række produkter som head sets, hjemmebiografer, spillesystemer, mobiltelefoner og lydanlæg i biler.

- Jeg er sikker på, at Japan snart bliver et vigtigt marked. Produkterne fra AM3D kan effektivt forbedre forbrugerne lydoplevelse, hvilket er nyttigt for producenter af elektronik, siger Nobuhito Miura, adm. direktør for AM3D i Japan.

Kontoret, som skal ligge i Akasaka distriktet i Tokyo, åbner 1. februar 2010.

Virksomheden har hovedkvarter i Aalborg, og er en del af Nordjyske Holding Group, som beskæftiger mere end 1000 medarbejdere.
Læs mere om: AM3D
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109