23948sdkhjf

Asiater interesserede i AM3D

Den danske 3D-lyd specialist har mærket stor interesse fra asiatiske moboltelefonproducenter på årets World Mobile Congress i Barcelona.
Syv danske virksomheder er til stede på dette års World Mobile Congress, og blandt disse er AM3D, der blandt andet udvikler software til mobiltelefoner. Det skriver Computerworld.

Med på standen har AM3D blandt andet sine agenter fra Korea og Japan, og det har givet fordele i forhold til de asiatiske producenter af mobiltelefoner, der er til stede på messen.

Tæt på kontrakt
- Det betyder, at vi kan have nogle meget relevante kundemøder med kunderne fra henholdsvis Japan og Korea, i og med vi har de ansvarlige til stede her. Vi har haft et møde med en japansk kunde i dag, og vi har flere møder henne i ugen, og der kommer også nogle koreanske kunder forbi. Ingen nævnt, ingen glemt, udtaler Jacob N. Andersen, salgsdirektør hos AM3D, til Computerworld.

Allerede nu er AM3D i konkrete forhandlinger med en mobiltelefonproducent, og Jacob N. Andersen forventer, at en kontrakt vil blive underskrevet inden for de kommende uger.

Udover AM3D er BLIP Systems, BluePosition, Radiocomp, TeleBilling, Telogic og Vopium med på messen. De står alle på en dansk fællesstand arrangeret af brancheforeningen IT-Branchen.
Læs mere om: AM3D
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062