23948sdkhjf

Draka indgår partnerskab med Plumettaz

Hollandske Draka og schweiziske Plumettaz indgår formelt partnerskab med henblik på at udnytte hinandens kompetencer endnu bedre og sammen tilbyde nye fiber-til-hjemmet-værktøjer.
Draka Communications indgår partnerskab med schweiziske Plumettaz, der er ekspert i blæsning og lægning af optiske kabler. De to virksomheder vil kombinere deres ekspertise og i fællesskab udvikle nye kabellægningsløsninger, der er skræddersyet til at imødekomme behovene i komplekse FTTH-miljøer.

Et umiddelbart resultat af partnerskabet er en ny teknik og et nyt værktøj til indføring af fiberkabler hos kunderne. Værktøjet kaldes SmartDrawXS i Draka's portefølje og markedsføres uafhængigt af Plumettaz som DomoJet.

Ideel partner
- Plumettaz kompletterer vores ydelser og er derfor den ideelle partner. I fællesskab kan vi skabe omkostningsreducerende løsninger for FTTH-industrien, hvilket SmartDrawXS er bevis på, siger Edgar Aker, marketing director, Draka Communications Solutions.

Jouni Heinonen, der er administrerende direktør for Plumettaz tilføjer:

- Vi er glade for at arbejde sammen med en markedsledende virksomhed inden for FTTH-udrulning. Vores samlede erfaring og fælles udviklede produkter vil gøre de sidste faser af FTTH-installationer billigere samtidig med, at det er en mindre krævende proces for slutbrugeren at få fiber til hjemmet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094