23948sdkhjf

Fra 30 til 100 ansatte på ét år

Jobsucces hos Gomspace ventes at fortsætte. Om halvandet år vil producenten af nanosatellitter have 200 medarbejdere

GomSpace har netop overdraget nøglekortet til medarbejder nummer 100. Æren gik til Nicolo Carletti. For ét år siden var der blot 30 medarbejdere hos den Aalborg-baserede producent af nanosatellit. 

Selskabet forventer at være knap 200 inden udgangen af 2018, og dermed fortsætter GomSpace med uformindsket styrke opbygningen af en global organisation.

Den voldsomme udvidelse af medarbejderstaben stiller store krav til især HR-afdelingen. 

Arbejder næsten i døgndrift
I forbindelse med de mange ansættelser er HR-afdelingen vokset fra en enkelt til tre medarbejdere, og selskabet leder både herhjemme og i udlandet efter alt lige fra softwareudviklere til hardware-ingeniører, elektronikingeniører, mekaniske ingeniører, kvalitetssikringsingeniører og elektronikteknikere. Desuden mangler GomSpace medarbejdere, teamledere og projektledere med erfaring fra software- og hardwareudviklingsprojekter.

- Vi har ganske enkelt ikke plads til fejlansættelser. Vi bruger derfor mange ressourcer på at besætte stillingerne rigtigt, så alt, hvad vi gør, peger i den retning, vi skal. Bare en enkelt måned med mistet momentum er kritisk for os, fordi vi hele tiden får nye ordrer og udviklingsopgaver. Det er en kæmpe opgave, men indtil videre følger vi planen, fortæller Tina Donslund, HR-chef i GomSpace.

- Det er en gave at få lov til at opbygge en organisation, der helt fra begyndelsen er tænkt internationalt. Vi rekrutterer ikke bare fra de danske universiteter, men fra hele verden. Samtidig besætter vi også vores udviklings-hubs i udlandet, og indtil videre er vi 13 forskellige nationaliteter, siger Niels Buus, CEO i GomSpace.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125