23948sdkhjf

Siemens og Orbit One indgår strategisk aftale

Svenske Orbit One overtager produktionen af elektromekaniske aktuatorer fra Siemens' division Building Technologies.
Aftalen sikrer 70 arbejdspladser på Huddingefabrikken i Sverige.

Kontrakten styrker Orbit Ones position som producent af forskellige komponenter indenfor elektronik og elektromekanik i Stockholmsregionen.

– Det her er en strategisk vigtig aftale for Orbit One. Vi har i gennem de seneste år arbejdet hårdt for at styrke vores organisation i Stockholm med henblik på at kunne tilbyde en bedre service på det nordiske marked. Nu kan vi øge vores produktionsressourcer markant samtidig med, at vi får flere ressourcer indenfor logistik og after sales, siger administrerende direktør i Orbit One, Christer Malm og fortsætter:

- Yderlige er det centralt, at vi overtager Siemens' konstruktionsafdeling, som jeg anser som en af de ledende i branchen.

Siemens er tilfredse med aftalen
Peter Hallberg, Siemens divisionschef for Building Technologies, er meget fornøjet med aftalen, som vil sikre mange arbejdspladser.

– Orbit Ones profil i kombination med offensive satsninger lover godt for fremtiden. Gennem aftalen fastholder vi vigtige kompetencer og gør det muligt fortsat at udvikle Huddingefabrikken, siger Peter Hallberg.

Nu flytter Orbit One sin enhed i Järfälla til Huddinge og får dermed 6.000 kvadratmeter mere produktionsplads.

Her skal selskabets nye konstruktions- og udviklingsafdeling også ligge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109