23948sdkhjf

Danish Aerotech får Boeing-ordre

Boeing har indgået en kontrakt med Danish Aerotech i Karup om levering af affyringsramper til et missilsystem.
Affyringsramperne skal leveres til Harpoon-missilsystemet Aluminum Launch Support Structure til brug på flådefartøjer. Kontrakten har en værdi af ca. 8,2 mio. kr.

- I Danish Aerotech er vi meget stolte over at være blevet tildelt denne kontrakt i global konkurrence med andre højt kvalificerede virksomheder. Boeing er markedslederen i den civile og militære luftfarts-industri og er en vigtig partner for os. Vi forventer, at denne kontrakt vil have stor strategisk værdi i forhold til fremtidige forretningsmuligheder, siger Danish Aerotechs administrerende direktør Jan Jørgensen.

Åbner nye muligheder
Kontrakten om ALSS til Harpoon er indgået som en følge af det Memorandum of Understanding, som Danish Aerotech og Boeing underskrev i april 2009.

Aftalen åbner nye muligheder for Danish Aerotech på en række andre områder, herunder levering af langsigtet logistikstøtte til Boeings F/A-18E/F Super Hornet – hvis det danske flyvevåben skulle vælge Super Hornet som sit nye kampfly – og et partnerskab om resultatbaserede logistikprogrammer til andre flytyper.

- Vi ser frem til at udbygge vores forhold til Danish Aerotech gennem kontrakten om ALSS. Danish Aerotech har i forvejen været en vigtig partner for Boeing og vores underleverandører gennem samarbejdet om NATO's Airborne Warning and Control System, sagde Jan Närlinge, som er president for Boeing Northern Europe.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078