23948sdkhjf

Nyt om navne: Scanpocon-direktør runder skarpt hjørne

Den 23. marts fylder Lars Baun Sørensen, administrerende direktør for Scanpocon A/S, 50 år. Scanpocon er en del af den nordiske Coromatic Group.
Lars Baun Sørensen har stået ved roret som administrerende direktør i Odense-virksomheden Scanpocon A/S siden 2000, men kom til virksomheden allerede i 1993, hvor han startede som salgschef. Medarbejderstaben er siden gået fra tre i 1993 til over 30 i dag.

Scanpocon er leverandør af strømforsyninger og nødstrømsanlæg i Danmark, hvor kundekredsen tæller mange af Danmarks største virksomheder i både den private og den offentlige sektor, som fx A.P. Møller, DSB, Kemp & Lauritzen og IBM. Under Lars Baun Sørensens ledelse har virksomheden rettet fokus mod at rådgive omkring driftssikkerhed og indretning af sikre og energibesparende serverrum.

Klassisk uddannelsesbaggrund
Lars Baun Sørensen har en klassisk uddannelsesbaggrund, først som elektromekaniker og senere som merkonom fra Tietgenskolen i Odense, og har senest erhvervet den internationalt anerkendte Executive MBA ved Henley Management College.

Han er aktiv i sit lokale miljø, blandt andet gennem et stort frivilligt arbejde som mentor og rådgiver for mindre iværksættervirksomheder på Fyn. Også hans medlemskab af Den Danske Frimurerorden peger på hans følelse af pligt til at give tilbage til andre.

Dagen startes ofte tidligt i svømmehallen, hvor dagens opgaver og udfordringer tænkes igennem. I fritiden trækker golfbanen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094