23948sdkhjf

God start på 2010 hos Mjølner Informatics

2009 blev et år præget af finanskrisen hos den østjyske it-virksomheden, men nu går det atter fremad.
I alt hentede Mjølner Informatics en omsætning på 46 mio. kr. i 2009, hvilket var ensbetydende med en tilbagegang på ca. 13 mio. kr. Overskuddet før skat faldt ligeledes; fra 7,9 til 1,9 mio. kr.

- Især første halvår 2009 var udfordrende, men takket være en hurtig reaktion på de ændrede markedsmæssige og økonomiske vilkår blev udviklingen vendt i andet halvår, udtaler administrerende direktør Jørgen Lindskov Knudsen, til Børsen.

Nyansætter medarbejdere
De positive tendenser fra anden halvdel af 2009 er fortsat ind i 2010. Her kan Jørgen Lindskov Knudsen melde om stigende investeringslyst hos kunderne, og det smitter af på Mjølner Informatics.

Virksomheden har p.t. en tilfredsstillende ordrebog, og man er endda begyndt at ansætte medarbejdere igen, efter at man i 2009 reducerede staben fra 75 til 61.

- Når vi ser med en forsigtig optimisme på 2010, hænger det også sammen med, at virksomhedens solide økonomi giver muligheder for en udstrakt selvfinansiering – kombineret med, at fokus retter sig mod konsolidering både hos kunderne og hos os selv, siger Jørgen Lindskov Knudsen til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065