23948sdkhjf

PR electronics udvider

I en branche præget af outsourcing til Fjernøsten har det jyske elektronikfirma succes med dansk produktion af moduler til industriel signalbehandling.
PR electronics ved Rønde på Djursland har købt naboejendommen for at få plads til den største udvidelse i firmaets historie. Den 27. april tages det første spadestik til et nybyggeri på 3.300 kvadratmeter.

Med dette projekt markerer virksomheden sin forventning om, at den store fremgang hos de syv salgs-datterselskaber i Europa og USA vil fortsætte og øges de kommende år. Samtidig ventes et netop stiftet datterselskab i Kina at sætte yderligere fart på PR electronics’ eksport af transmittere, displays og øvrige komponenter til industriel automation.

Værner om arbejdspladser i Syddjurs
Med nybyggeriet slår PR electronics fast, at der ikke er planer om at flytte produktionen fra Djursland til Fjernøsten eller Østeuropa.

Tværtimod vil man bevare alle arbejdspladser i det danske hovedsæde, hvor der efter udvidelsen kan være yderligere 50 medarbejdere.

I stedet for at outsource til lavtlønslande satser virksomheden på moderne produktionsmetoder og på den effektivitet, der opnås ved at have alt samlet under ét tag.

Projektet i korte træk
Af de 3.300 kvadratmeter, der skal bygges til, udgøres de 2.800 kvadratmeter af tre produktionsfløje, som vil stå færdig allerede i efteråret 2010. I disse fløje skal der foruden produktion være konfiguration, testafdeling, lagre samt omklædnings- og motionsrum.

Når udvidelsen afsluttes sommeren 2011, vil der også være flere kvadratmeter til udvikling, salg og marketing, og der vil være etableret en ny kantinebygning med plads til 150 personer.

Derudover vil der være opført et auditorium og en afdeling til produkttræning. Udvidelsen, der er den femte siden PR electronics flyttede til den nuværende adresse, udføres af entreprenørvirksomheden NCC.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112