23948sdkhjf

William Demant satser på trådløs vækst

Nu skal store investeringer i udvikling af trådløs teknologi kunne aflæses på væksten hos den danske høreapparat-producent.
Gennem de seneste år har William Demant postet mange penge i udvikling af trådløse høreapparater. Indsatsen har kunnet ses på koncernens vækstrater de seneste år, men nu tror topchef Niels Jacobsen, at et nyt vækstspring er på trapperne.

- Nu kommer vi ind i en ny æra med et paradigmeskifte med den trådløse teknologi, og i perioden 2010-2015 bliver konkurrencen ikke så meget på pris, men hvad man kan levere af brugerfordele, siger Niels Jacobsen til Børsen.

Konkurrenter skal investere
Han sammenligner situationen med perioden 1996-1998, da den digitale teknologi blev indført i høreapparater. Her kostede udviklingen også, men efterfølgende vandt de teknologisk bedste produkter store markedsandele.

Efterhånden som konkurrenterne indhentede teknologiefterslæbet og lancerede lignende produkter, er fokus dog i højere grad blevet flyttet til produkternes pris.

Med den trådløse teknologi tror Niels Jacobsen imidlertid på, at William Demant vil vinde markedsandele, og han forventer, at konkurrenterne også er nødt til at investere store summer for at udvikle lignende teknologier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125