23948sdkhjf

GN ReSound vinder tysk appelsag

Den tyske højesteret imødekommer GN og underkender forbud mod salg af GN ReSound til Sonova.
GN modtog tirsdag en afgørelse fra den tyske højesteret, der imødekommer GN og underkender den tyske appeldomstols afgørelse fra november 2008 samt Bundeskartellamts afgørelse fra april 2007 om forbud mod salg af GN ReSound til den schweiziske producent af høreapparater Sonova.

- GN har under hele forløbet været fast overbevist om, at de tyske myndigheder ikke har kunnet nedlægge forbud mod transaktionen. GN har endvidere vurderet, at den foreslåede afhjælpningspakke i tilstrækkeligt omfang har imødekommet de betænkeligheder, Bundeskartellamt har haft, skriver GN i en fondsbørsmeddelelse.

Sonova ikke længere interesseret
Det ventes dog ikke, at afgørelsen vil få nogen betydning for det fejlslagne køb. Over for Børsen erklærer GN Store Nords kommunikationsdirektør Morten Reedtz Kjellev, at man ikke længere er interesserede i at sælge høreapparat-divisionen.

Heller ikke hos Sonova får afgørelsen koncernens ledelse til at ændre mening om købet.

- Vi vil ikke købe GN ReSound. Den primære grund til, at vi ville købe selskabet, var for at blive større, og det har vi klaret selv i mellemtiden. Så der er ikke nogen grund til, at vi skulle købe det, udtaler Gina Fancioli fra Sonovas investor relations-afdeling til nyhedsbureauet Direkt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109