23948sdkhjf

Rovsing henter tillægsordre fra TRW Automotive

Rovsing A/S udvider samarbejdet med underleverandør til automobilindustrien. To måneder efter den indledende ordre er den første tillægsordre i hus.
I februar placerede TRW en indledende ordre på € 30.000 dækkende en kravspecifikationsfase for, hvad der forventedes at blive et længerevarende og større engagement for Rovsing med TRW.

Ønsket er, at Rovsing skal hjælpe TRW med at indføre software udviklingsstandarder, metoder og procedurer for udvikling af sikkerhedskritisk software.

Den nye tillægsordre er på € 158.000 og omfatter assistance til software procesforbedringer hos TRW.

Leverandører til automobilindustrien
TRW Automotive er en af verdens førende underleverandører til automobilindustrien for elektroniske systemer inden for bremse-, styrings- sikkerheds- samt en lang række andre elektroniske funktioner.

TRW har udviklingscentre og fabrikker i en lang række lande verden over.

TRW havde ved udgangen af 2008 ca. 65.200 ansatte på verdensplan.

Ordre fra HELLA Group
Rovsing har også på det seneste hentet sin første mindre ordre fra HELLA Group, Tyskland, som ligeledes er en af de store spillere inden for automobilindustrien.

HELLA har en årlig omsætning på ca. € 3,3 milliarder og har ca. 23.000 ansatte på verdensplan.

Rovsing udvikler systemer, software og elektronik til markederne inden for rumfarts-, forsvars- og transportindustrien, hvor kunderne er større internationale organisationer og virksomheder, der i stigende grad har behov for Rovsings kompetencer inden for design, udvikling, test og kvalitetssikring af avancerede systemer til kritiske funktioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079