23948sdkhjf

PR Electronics tog første spadestik

En større udvidelse af den østjyske elektronikvirksomhed er nu officielt skudt i gang.
Egentlig havde de tyvstartet lidt, for gravkøerne snurrede allerede lystigt, da administrerende direktør Kim Rasmussen tirsdag satte spaden i den djurslandske muld.

Formålet var at give første, beskedne bidrag til den udvidelse på 3.300 kvadratmeter, som den østjyske elektronikvirksomhed forventer at være klar med i sommeren 2011.

Satser lokalt, tænker globalt
- Sidst vi byggede var i 2004, og vi sagde dengang, at der ville gå mange år, før vi igen skulle udvide. Sådan gik det heldigvis ikke, konstaterede Kim Rasmussen.

Han fik hjælp til den første udgravning fra Syddjurs’ borgmester Kirstine Bille, der naturligvis var glad for de nye arbejdspladser, der nu kommer til kommunen.

- Det er en god dag for Syddjurs Kommune. Der er tale om en virksomhed, der satser lokalt, men det forhindrer jer ikke i at tænke globalt, sagde Kirstine Bille med henvisning til PR Electronics syv datterselskaber over hele verden.

Vi skal ikke blive for selvfede
Det er dog helt bevidst, at Kim Rasmussen og PR Electronics har valgt at udvide i Følle ved Rønde i stedet for at sende produktionen til fx Kina.

- Vi vil bevise, at det kan lade sig gøre at producere i Danmark i stedet for i Kina, forklarede han, men kom samtidig med en lille reminder til den danske industri og politikerne:

- Danskere har en tendens til at tro, at de er dygtigere end alle andre, bare fordi de er danske. Det er en myte. Det er vigtigt, at vi ikke bliver for selvfede, så vi fortsat kan konkurrere med Østen. Det kræver, at alle skal yde deres bedste.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079