23948sdkhjf

Rekordkvartal fra Nordic Semiconductor

Den norske halvlederproducent fordoblede sin omsætning i første kvartal og endte med rekordhøjt driftsresultat.
- Nordic Semiconductors omsætning og driftsresultat i første kvartal overgik alle tidligere kvartaler i selskabets historie, konstaterer CEO Svenn-Tore Larsen på baggrund af resultatet.

- Dette resultat er drevet af Nordics succes med gennemførelse af sin forretningsstrategi og ikke kortsigtede trends. Denne strategi har gjort det muligt for Nordic at skille sig ud og oparbejde en stærk position i en niche for lavenergi trådløse løsninger, hvor markedet er stærkt stigende samtidig med, at en slank og meget effektiv organisation opretholdes, uddyber han.

Gode tendenser fortsætter
Koncernens omsætning endte på 29,5 mio. dollars (165,8 mio. kr.), hvilket er ensbetydende med en fremgang på 182 % i forhold til første kvartal 2009. I koncernens største forretningsområde, mediacontroller-segmentet, steg omsætningen med hele 249 % i kvartalet.

Stigningen i omsætningen resulterede også i en kraftig forbedring af driftsresultatet, som steg fra 0,7 mio. dollars (3,9 mio. kr.) i første kvartal 2009 til 8,2 mio. dollars (46,1 mio. kr.).

Og selskabet regner med, at de positive tendenser fortsætter i resten af 2010. En stigning i ordreindgangen og en rekordhøj ordrereserve på 71 mio. dollars (400 mio. kr.) giver lyse udsigter for de kommende kvartaler, og Svenn-Tore Larsen er ikke i tvivl om, at de gode salgstendenser fortsætter.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109