23948sdkhjf

Gomspaces vej til Asien går via Singapore

Brohoved i Singapore skal give den nordjyske satellitproducent adgang til voksende aktiviteter i Asien

Gomspace har netop klippet snoren til et fast kontor i Singapore, GomSpace Asia. Afdelingen skal sikre den nordjyske producent af nanosatellitter mere opmærksomhed på markederne i og omkring Singapore.

Aerospace-industrien er i kraftig vækst i hele regionen, og stort set alle asiatiske lande har rum-programmer, hvor Gomspaces nanosatellit-teknologi med fordel kan udnyttes. Firmaet har således allerede en række kunder og samarbejdspartnere i Asien, og ikke mindst i universitets- og forskningsmiljøet er der stor efterspørgsel efter de små og let håndterbare nanosatellitter.

- Vi har gennem længere tid haft aktiviteter og kunder i Asien, og vi vil meget gerne være tættere på markedet, da det vokser kraftigt. Derfor går vi nu i gang med at rekruttere ingeniører og it-medarbejdere til Gomspace Asia, og vi forventer at være omkring fem ansatte inden årets udgang, siger Niels Buus, CEO i Gomspace.   

Chef for Asien-kontoret står Sune Græsbøll Ottesen, tidligere head of sales inden for Defence & Security i Gomspace. . Han er allerede flyttet til Singapore med familien, og har titel af Regional Director for Gomspace Asia. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096