23948sdkhjf

Ny kapital og ny bestyrelsesformand til 2operate

Den nordjyske leverandør af teknologi til automatisering af fejlfindingsprocesser hos mobiloperatører har afsluttet sin anden investeringsrunde.
Det tilfører 1,8 mio. kr. til global markedsføring af virksomhedens løsning, der reducerer omkostningerne til drift af et mobilnetværk betydeligt samtidig med, at det mindsker tiden brugt på at finde frem til fejl.

Samtidig er en veteran fra telebranchen blevet udnævnt til ny bestyrelsesformand. Kaj Juul-Pedersen har erfaring fra blandt andet Eriksson, Telia og NetTest.

Bestyrelsesformand bliver ny investor
Kaj Juul-Pedersen indtræder også som investor i virksomheden. Forskerparken Novi, der allerede er investor, såvel som bestyrelsesmedlem Torben Svanberg, tidligere direktør i Sonofon, deltager også i den nye investeringsrunde.

- Det er med stor fornøjelse og forventning, at jeg hermed investerer i 2operate og bliver et aktivt medlem af holdet. 2operate har udviklet et nyt koncept med et unikt potentiale i et marked, der i høj grad har brug for automatisering og omkostningsreduktioner i netværksdriften. Vi har aftalt en agressiv strategi for at få denne innovative løsning ud i markedet, og jeg har stor tiltro til, at vi vil lykkes, siger Kaj Juul-Pedersen.

- Vores planlagte anden investeringsrunde er nu afsluttet på den bedst tænkelige måde, og vi er meget glade for at kunne byde Kaj Juul-Pedersen velkommen ombord på vores "venture" som både investor og bestyrelsesformand. Vi er i gang med at opbygge en organisation, der kan levere vores selv-lærende fejlfindingssystem til mobiloperatører i hele verden, og dette er et vigtigt skridt for at få det til at lykkes, siger Lars Moltsen, administrerende direktør og medstifter af 2operate.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156