23948sdkhjf

Færre udstillere på større arealer på El & Teknik

I morgen åbner borgmester Jan Boye elfagmessen El & Teknik 2010, og når han slår dørene op, vil publikum få adgang til en udsolgt messe med færre udstillere end i 2008 - men på et langt større areal.
På El & Teknik 2010 kan de besøgende i de kommende dage møde aktører inden for el-distribution, el-materiel, belysning samt informations- og kommunikationsteknologi.

Messen har i flere uger kunnet melde om udsolgt og håber på et besøgstal, der matcher det fra 2008.

Stor interesse for udstiller-kvadratmeter
Messekoordinator fra Dansk Energi, Malene Nørreris Kaul fortæller, at man allerede for flere uger siden kunne melde alt udsolgt til messen, der sidst den løb af stabelen i 2008 slog rekord på både besøgstal og udstillerantal.

- Sidste opgørelse viser 152 udstillere, hvilket er lidt færre end i 2008, siger hun til Electronic Supply, der kan oplyse, at messen i 2008 tiltrak 171 udstillere og 8.800 besøgende.

Selvom udstillerantallet er lavere end i 2008, så bekymrer det ikke Malene Nørreris Kaul.

- Det udlejede areal er større denne gang. Vi har hele 8.300 kvadratmeter, som de besøgende kan boltre sig på, fortæller hun og tilføjer med et smil:

- At der er én af udstillerne, der har lejet sig ind i en hel hal, og det giver jo også lidt.

Hun forventer et besøgstal, der ligger på samme niveau som i 2008.

Fra rådhus til messehaller i el-bil
Den officielle åbning af El & Teknik foregår tirsdag den 18. maj 2010 kl. 08.30. I forbindelse hermed transporteres rådmand Jan Boye til messehallerne i elbil, hvor han skal holde den officielle åbningstale sammen med formanden for Dansk Energi Poul Arne Nielsen og formanden for Veltek, Asger Bruun-Christensen.

Energiens Torv - et sted man kommer og går
På Energiens Torv på stand AF6166 vil det i løbet af de tre messedage være muligt at blive inspireret af de mange aktører inden for el- og teknikindustrien, der er blevet shanghajet til give et kort publikumsvenligt oplæg.

- Det er meningen, torvet skal fungere som et hyggested, hvor man kan komme og gå, som det passer én. Derfor er det også korte oplæg, der er på programmet, fortæller Malene Nørreris Kaul, der understreger, at selvom oplæggene er korte og "publikumsvenlige", så er de udvalgte oplægsholdere valgt ud fra deres enorme know-how inden for energirigtige løsninger, intelligent måling, energistyring, overvågning m.m.

El & Teknik 2010 afholdes i Odense Congress Center fra den 18.-20. maj 2010, fra kl. 9.00-16.00 på åbningsdagen og fra 8.00-16.00 de øvrige dage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094