23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
ABB A/S
Magnus Örnberg, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Lena Maria Andersson, Sverige.

ABB A/S leverer kraft- og automationsteknologier til forbedring af industrivirksomheders ydeevne.

Dansk Erhverv
Administrerende direktør i F Group A/S Michael Kjær er valgt til formand for Dansk Erhverv. Han afløser Poul-Erik Pedersen, der efter 3½ år som Dansk Erhvervs første formand, har valgt at trække sig.

Administrerende direktør for Honeywell A/S, Torben Qvist er fortsat 1. næstformand for Dansk Erhverv. Ny 2. næstformand er Henrik Kirketerp, administrerende direktør for Dansk Supermarked A/S.

Kibo System A/S
Jan Bendix, administrerende direktør i Jan Bendix A/S, er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Lutz Könnecker er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Knud Overgaard Jakobsen er udtrådt af bestyrelsen.

Kibo Systems fremstiller hegn, pullerter og svingporte og leverer elektrisk og mekanisk sikring på alle niveauer.

Targit A/S
It-virksomheden Targit A/S har ansat to nye medarbejdere. Mads Vejen Nielsen, 31 år, er tiltrådt som partner account manager, hvor hans primære arbejdsopgave bliver at medvirke til udvikling af salget af Targit Business Intelligence-software i Skandinavien.

Desuden er Valentine Obodoechi, 30 år, ansat som tester i den nordjyske virksomhed, hvor han skal udvikle og implementere automatiserede test af Targits Business Intelligence-software, og arbejde med intern it.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093