23948sdkhjf

Klyngesamarbejde giver vækst hos Lodam

Lean Energy Cluster har givet ekstra fart på væksten hos den sønderjyske elektronikproducent.
I løbet af de seneste seks år er det lykkedes Lodam Electronics at seksdoble medarbejderstaben til 44 og tidoble omsætningen til 100 mio. kr. Det skriver JydskeVestkysten.

En vigtig del af fremgangen skal tilskrives virksomhedens samarbejde med en række konkurrenter – først i KøleVirksomhedsCenter Alsion og siden i Lean Energy Cluster.

Var nul og niks
– For bare seks år siden var vi nul og niks og var tvunget til at sende flertallet af vores arbejdspladser til Østen. I dag er vi igen på højden, takket være et samarbejde med Danfoss, Maersk Containerindustri og vores tyske ejer, Bitzer, udtaler Lodams direktør Kristian Strand til JydskeVestkysten.

Og der er udsigt til yderligere vækst hos Lodam. Kristian Strand vurderer, at der de næste år bliver brug for yderligere 20 medarbejdere.

Lean Energy Cluster er en udløber af den sønderjyske køleklynge. Denne gang er der dog tale om et nationalt klyngeinitiativ, der via anvendt forskning giver virksomheder og vidensinstitutioner mulighed for at udvikle samarbejder inden for effektiv energihåndtering og intelligente energisystemer til gavn for væksten i danske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078