23948sdkhjf

Zepto etablerer sig i Ghana med ulandsstøtte

Pc- og fladskærmsproducenten har fået Danida-støtte til opstarten af ny produktion i Ghana.
I alt har Zepto modtaget 61.000 kr. i støtte, som dels skulle dække rejseudgifter til en studietur i Ghana, og som dels var konsulentbistand fra den danske ambassade i Accra. Det skriver CRN.dk.

Christian Ree, der er en del af det nye Zepto-setup, bekræfter, at man har modtaget støtte, men forklarer samtidig, at virksomheden ikke har planer om at søge yderligere tilskud.

Produktion er i gang
Indtil nu har Zepto ansat 15 medarbejdere i den nystartede virksomhed, hvor man, som i det gamle Zepto, producerer pc’er og fladskærme.

Selskabet er blandt andet bygget op om en række aktiver, som man har købt ud af Zeptos konkursbo i Danmark til markedspris.

- Det har været vigtigt for os, at vi ikke sender et signal om, at vi profiterer på konkursen i det gamle selskab. Men det er ingen hemmelighed, at vi arbejder videre med en del af det produktionsmateriel, som vi brugte i Danmark. Det var nærliggende at tage det med, så vi købte de ting ud, som vi mente kunne bidrage til vores nye forretning, udtaler Christian Ree til CRN.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078