23948sdkhjf

Eksponering og overvågning med Electronic Supply

Bito Lagerteknik har på det seneste gaflet sig en del kunder via Electronic Supply. Samtidig bruges portalen til at holde et vågent øje med konkurrenterne.
Arkivreoler, reolkasser og andre lagertekniske løsninger er blot nogle af de produkter fra Bito Lagerteknik, som Electronic Supplys læsere har kunnet stifte bekendtskab med via nyhedsbrevet og portalen.

Bruges til det hele
Bito Lagerteknik har været medlem på Industry Supplys danske portaler siden 2007 og har siden foretaget et hav af indrykninger. Og portalerne bruges til det hele.

- Vi bruger portalerne til at sælge os selv og vores produkt. Altså eksponering af vores virksomhed. Samtidig bruger vi annoncerne på portalerne som inspirationskilde og nyhedsbrevet til at holde vågent øje med vores konkurrenter, siger Niels Vilain, som står for den særdeles omfattende aktivitet på portalerne.

Den eneste årsag til at virksomheden endnu ikke har gjort brug af job-delen på portalen er, at man i øjeblikket ikke ansætter, men når det kommer på tale, vil man bestemt ikke afvise også at benytte jobfunktionen på portalen, lyder det fra Bito.

Boom i indrykninger og besøgstal i første kvartal af 2010
Særligt i første kvartal af 2010 har Bito Lagerteknik som følge af den øgede eksponering oplevet et boom i besøgstal på virksomhedens hjemmeside og forespørgsler på produkter og katalogmateriale.

- Det er jo god kommunikation. Det er hurtigt og effektivt, og så når man ud til både eksisterende og potentielle kunder, siger Niels Vilain, der absolut ingen planer har om at skrue ned for aktiviteten.

Siden oprettelsen hos Industry Supply har Bito Lagertekniks profil haft ca. 9.000 visninger, mens 5.500 har klikket videre til virksomhedens hjemmeside.

Du kan også læse mere om fordelene ved et medlemsskab på Electronic Supply .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109