23948sdkhjf

Ingeniørhøjskolen bygger nyt

Borgmester Nicolai Wammen lagde onsdag grundstenen til Ingeniørhøjskolens 9.000 kvadratmeter store byggeri på Katrinebjerg.
Om halvandet år flytter ingeniøruddannelserne i elektronik, IKT og sundhedsteknologi ind i nye omgivelser på Katrinebjerg sammen med Alexandra Instituttet, Datalogisk Institut og Institut for Informations- og Medievidenskab på Aarhus Universitet.

I alt kommer cirka 3.000 studerende, forskere, medarbejdere og virksomheder til at blive en del af Danmarks største teknisk-videnskabelige uddannelses- og udviklingsmiljø.

Nye laboratorier
Katrinebjerg bliver en lille vidensby med grønne områder og stier, som forbinder de nye og de gamle bygninger. Her kommer til at være gruppearbejdsrum, teaterauditorier og laboratoriefaciliteter.

Både studerende og undervisere har fået lov til at sætte deres fingeraftryk på planerne til byggeriet, så det nye studiemiljø på Katrinebjerg kommer til at fungere optimalt i forhold til både faglige og sociale behov.

- Jeg har store forventninger til Katrinebjerg. Og jeg er sikker på, at Ingeniørhøjskolen kommer til at spille en betydelig rolle for både forsknings- og uddannelsesmiljøet. Ingeniøruddannelsen har stærke traditioner for at samarbejde med erhvervslivet, og det er vigtigt, når vi skal styrke byens position som vækstcenter.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08