23948sdkhjf

Ølgod Elektro og T-T Electric indgår samarbejde

Ølgod Elektro skal repræsentere Europas største leverandør og konstruktør af jævnstrømsmotorer i Danmark.
T-T Electric – det tidligere Thrige Electric – har hovedkvarter i Persan nord for Paris, men har danske ejere og ledelse. Den arbejdende bestyrelsesformand, Ole Pedersen, købte Thrige Electric af Thomas B. Thriges fond i 2002. Sønnen Mikkel Pedersen er i dag administrerende direktør.

Det danske salgskontor blev nedlagt for nogle år siden, men i forbindelse med et nyt fremstød på det danske marked har T-T Electric indgået en samarbejdsaftale med Ølgod Elektro om salg og service.

Motorer med indbygningsmål
Alene i den danske industri står der tusindvis af gamle Thrige-motorer, og på verdensplan er antallet af jævnstrømsmotorer astronomisk. Denne motortype er også kendt som DC-motorer (Direct Current).

Driftsstop koster virksomhederne dyrt i form af produktionstab, og T-T Electric har bevaret en betydelig niche ved at tilbyde dag til dag-levering af motorer til udskiftning ved motorhavari. Denne udskiftning er hurtig og ukompliceret, fordi motorerne har samme indbygningsmål som de gamle. Derimod kræver det længere tid og mere ombygning at skifte til en vekselstrømsmotor.

- På grund af krisen er mange virksomheder stærkt interesserede i at forlænge levetiden på deres motorer eller opgradere produktionslinjerne uden de store omkostninger. Vi forventer, at vi gennem samarbejdet med T-T Electric vil få flere opgaver, og at vi derigennem får fuld udnyttelse af den specialviden, vi har, inden for DC-motorer og drev (styring). T-T Electric har også et omfattende program af vekselstrømsmotorer, og en ny generation af magnetmotorer er under udvikling. Disse motortyper skal vi også markedsføre i Danmark, siger direktør Torben Olsen fra Ølgod Elektro.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062