23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Camguard ApS
Søren Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen og direktionen for Camguard ApS.

Camguard sælger overvågningsløsninger til private hjem.

European Energy Research Alliance (EERA)
EERA har valgt Risøs direktør Henrik Bindslev til ny formand.

Ti store forskningsinstitutioner i Europa, heriblandt Risø DTU, besluttede for halvandet år siden at gå ind i et formaliseret samarbejde om at udvikle bæredygtige energiteknologier, og ved en konference den 3.-4. juni i Madrid lanceres nu de første fælles forskningsprogrammer i the European Energy Research Alliance (EERA).

Hans Buch A/S
Jørgen Ajslev, direktør, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Mads-Ole Astrupgaard, administrerende direktør i Fritz Schur Teknik A/S, er udtrådt af bestyrelsen.

Hans Buch A/S er et ingeniør- og handelsfirma med primære forretningsområder inden for elektroteknisk og mekanisk udstyr, elektronik og marineudstyr, procesudstyr og instrumentering.

Microsoft Danmark
Thomas Schnegelsberg, 44 år, bliver ny direktør for kunde- og partnertilfredshed hos Microsoft Danmark. Han har været 14 år i Microsoft, heraf seks år som ansvarlig for Office, Sharepoint i Microsoft Danmark.

Nana Buhle, 32 år, er udnævnt til ny divisionschef for Office med det overordnede ansvar for Office suiten 2010.

NKT Holding A/S
Jan Erik Jensen, driftsassistent i Nilfisk-Advance, indtræder i bestyrelsen hos NKT holding A/S.

Han træder i stedet for Jørgen Bjergskov Nielsen, der er afgået ved døden.

Uniscrap A/S
Otto Gerd Hähne, Tyskland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Peter Lau Stendorf Hansen og Mogens Christian Stendorf Hansen er begge udtrådt af bestyrelsen.

Ativiteterne i Uniscrap A/S samler sig om indsamling, oparbejdning og afsætning af papir og pap, jernskrot, metalskrot, plast, elektronik og køleskabe.

YIT A/S
YIT A/S, der leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser inden for el, vvs og ventilation har ansat Claus Weber som energirådgiver. Han kommer fra en stilling som energirådgiver hos Enervision A/S i Odense, og skal hos YIT A/S udvikle og gennemføre energibesparelsesprojekter med både lokale og landsdækkende kunder.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079