23948sdkhjf

Martin øjner opsvinget

Lysfabrikken mærker øget efterspørgsel og er derfor atter begyndt at ansætte medarbejdere på fabrikken i Frederikshavn.
Et blodigt 2009 er nu afløst af bedre tider hos Martin i Frederikshavn. I hvert fald mærker fabrikken stigende efterspørgsel og deraf øget travlhed.

- Vi er i en meget svingende branche, og markedet dykkede i 2009. Der var færre produktlanceringer. Man brugte de gamle lyskilder igen. Derfor kunne vi ikke sælge nye. Nu er markedet ved at komme op igen med mange udskudte investeringer. Udlejningsselskaberne køber igen vore produkter, siger administrerende direktør Christian Engsted til Nordjyske Stiftstidende.

30 medarbejdere genansat
Også inden for virksomhedens nyeste satsning – salg af belysning til fx krydstogtskibe og parker – mærker Martin øget efterspørgsel.

Christian Engsted forklarer, at Martin har fået en større markedsandel på projektsalget, hvor man først nu begynder at se resultater.

Det øgede efterspørgsel har givet travlhed på fabrikken i Frederikshavn, og derfor har Martin genansat 30 af de medarbejdere, der blev afskediget sidste år. I første omgang er der tale om midlertidige kontrakter, men Christian Engsted forventer, at der senere bliver tale om permanente ansættelser.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.272