23948sdkhjf

Danske virksomheder i eksportfremstød i Paris

12 firmaer deltager i stort eksportfremstød på verdens største forsvarsmaterieludstilling, Eurosatory. Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement er med for første gang.
12 danske virksomheder er gået sammen i et stort fælles fremstød under udstillingen i Paris.

DI og Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark (FAD) står bag fremstødet til messen, hvor 1200 udstillende virksomheder fra mere end 50 lande og over 100 officielle delegationer deltager.

- Det er den største internationale udstilling for landbaserede systemer og alle væsentlige aktører på det globale forsvarsmarked er repræsenteret. Derfor er det selvfølgelig også et af de absolut bedste steder for danske virksomheder i branchen at synliggøre deres kompetencer, skabe nye kontakter og møde potentielle kundeemner samt styrke relationerne til de eksisterende kunder, siger Thomas Rønhard, markedskonsulent i DI.

Styrkelse af positionen på forsvarsområdet
Kameraer, Radarer og 3D lydteknologi er nogle af de danske løsninger der præsenteres på udstillingen.

Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement er med som udstiller for første gang.

- Mange af vores produkter kan anvendes til både civile og militære formål. Den civile del af vores virksomhed har i mange år klaret sig rigtig godt, og nu søger vi at styrke vores position inden for forsvarsområdet. Derfor har vi i år valgt at deltage i det fælles danske fremstød i Paris, fortæller Birger Kriegbaum, Aerospace Relationship Manager i Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement.

Potentielle partnere
Danish Container Supply har været med mange gange.

- For en virksomhed som vores er Eurosatory stedet, hvor vi kan møde de potentielle partnere, som giver os mulighed for – sammen med dem – at byde på større projekter i NATO-regi, fortæller Søren Trads, salgschef i afdelingen for Defence hos Danish Container Supply.

Deltagerne får en travl uge med møder, præsentationer, kundemiddage og andre arrangementer, som gennemføres parallelt med udstillingen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094