23948sdkhjf

IT-Branchens formand takker af

KMD-boss Lars Monrad-Gylling genopstiller ikke som formand for IT-Branchen, når organisationen til efteråret afholder generalforsamling.
Sidste efterår ansatte IT-Branchen Morten Bangsgaard som ny direktør og satte dermed gang i en omfattende moderniseringsproces, der skal munde ud i vedtagelsen af et nyt strategigrundlag på efterårets generalforsamling.

På den baggrund har IT-Branchens formand Lars Monrad-Gylling meddelt organisationens bestyrelse, at han ikke ønsker at genopstille som formand. Det skriver IT-Branchen på sin hjemmeside.

Forbliver i bestyrelsen
- Vi er nu meget langt med at gennemføre en omfattende moderniseringsproces af IT-Branchen. En ny governance-struktur er besluttet. Vi har ansat en ny og stærk administrerende direktør, og vi står i efteråret med en ny strategi for ITB. Efter godt syv år som formand, synes jeg, at det er et oplagt og naturligt tidspunkt, at give stafetten videre på, siger Lars Monrad-Gylling, og fortsætter:

- Jeg er derfor ikke til rådighed for en ny formandsperiode. Jeg er både stolt over og glad for at have været formand for IT-Branchen i så mange år. Det er et privilegium, og jeg ser også frem til fortsat at kunne bidrage til at udvikle foreningen fra min plads i bestyrelsen, hvor jeg ser frem til at fortsætte arbejdet i IT-Branchen.

Lars Monrad-Gylling har varetaget posten som formand i IT-Branchen de seneste syv år. Til daglig er han direktør for KMD.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078