23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bang & Olufsen Medicom A/S
Henrik Kagenow er fratrådt som topchef og direktionsmedlem for Bang & Olufsen Medicom A/S, hvorefter Erik Trock-Jansen er tiltrådt.

DTU
Anders Bjerklev, institutdirektør på DTU Fotonik, er blevet ny prorektor på Danmarks Tekniske Universitet DTU. Han afløser Knut Conradsen, der efter eget ønske fratræder stillingen med udgangen af august.

Gorenje Skandinavien A/S
Franc Vrankar er fratrådt som formand, men forbliver i bestyrelsen. Philip Alexanderr Sluiter, Holland, er indtrådt som formand for bestyrelsen.

Gorenje fremstiller husholdningsapparater.

LG Electronics A/S
Susanne Persson tiltrådte stillingen som nordisk PR-ansvarlig for LG Electronics den 7. juni og vil have ansvaret for at udvikle og lede PR-projekter inden for alle de produktområder, som LG Electronics markedsfører og sælger på det nordiske marked.

LG Electronics A/S er leverandør af forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og mobil kommunikation.

Mekoprint A/S
Ejner G. Christensen er ansat som key account manager med ansvaret for eksisterende og potentielle kunder inden for Mekoprint Mechanics-divisionen.

Aalborg Universitet
Rektor på Aalborg Universitet, AAU, Finn Kjærsdam har fået forlænget sin ansættelse som rektor for Aalborg Universitet med tre år. Hans nuværende ansættelsesperiode udløber den 30. april 2011, men bestyrelsen for Aalborg Universitet forlængede forleden ansættelsen frem til den 30. april 2014.

Konstitueret prorektor, Inger Askehave, blev ansat som prorektor frem til den 30. juni 2013 med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112