23948sdkhjf

Udsigt til øget salg af høreapparater

Væksten i salget af høreapparater vil blive øget i de kommende år, vurderer den globale investeringsbank Jefferies International i ny analyse af hele høreapparatindustrien.
Fra en gennemsnitlig global vækst på 5 pct. i 2005-2010 vil væksten i de kommende fem år stige til gennemsnitligt 8 pct., lyder skønnet.

Det er noget over William Demants prognose på en vækst på 2-4 pct. i markedet og GN Resounds prognose om markedsvækst på 4-7 pct., skriver Børsen.

Målgruppen fordobles
Målgruppen for høreapparater ventes fordoblet over de næste 25 år, og det vil bidrage til større vækst. Samtidig vil et øget brug af høreapparater på begge ører være med til at øge væksten.

Endelig vil prisstigninger bidrage til udviklingen.

Vil øge lønsomheden
Fordi høreapparatproducenterne har høje faste omkostninger, vurderer investeringsbanken, at de kommende års vækst vil give øge lønsomheden blandt høreapparatselskaberne, skriver Børsen.

- Uden undtagelse mener vi, at de nuværende selskabsinfrastrukturer kan støtte væsentligt højere salgsvolumener uden yderligere investeringer, og da der er taget omkostninger ud i forbindelse med markedsnedgangen, regner vi med, at de fleste selskaber vil nå driftsmarginger (ebitda) på historisk høje niveauer eller over i 2011, står der i analysen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103