23948sdkhjf

Electronic Supply holder ferie

Mindre end halvdelen af Electronic Supplys læsere arbejder i en virksomhed, der holder lukket i industriferien. Electronic Supply holder dog traditionen i hævd.
Der arbejdes igennem i de danske elektronikvirksomheder hele sommeren – i hvert fald hvis man skal tro den afstemning, der har kørt på Electronic Supply i de seneste uger.

Her erklærer 54 % af brugerne, at deres virksomhed ikke holder lukket i løbet af industriferien. 21 % af virksomhederne holder fast i de traditionelle tre uger, mens 24 % holder lukket i mindre end tre uger. De sidste 1 % lukker i mere end tre uger.

Electronic Supply holder sommerlukket
Dermed har tallene ikke rykket sig meget siden sidste år, hvor Electronic Supply stillede det samme spørgsmål. Dengang holdt 55 % af virksomhederne åbent hele sommeren, 21 % lukkede i tre uger, 20 % i mindre end tre uger og 2 % i mere end tre uger.

Mere end 150 brugere har deltaget i afstemningen. Det skal understreges, at undersøgelsen ikke bygger på et repræsentativt grundlag.

Hos Electronic Supply har vi ikke opgivet industriferien, men vores nyhedsbrev er tilbage mandag den 9. august med mange nye historier fra den danske electronicbranche.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079