23948sdkhjf

Hvem er Danmarks bedste montagevirksomhed?

Udviklingshuset Axcon vil have øget fokus på montage af prototyper og har derfor udskrevet en konkurrence for landets montagevirksomheder.
- Vi oplever, at der er stor forskel på performance i forhold til prototypemontage af printkort, og det er et problem i branchen. Med så vigtig en underleverance i ethvert udviklingsprojekt, skal montage af prototyper køre 100 % gnidningsfrit og i super kvalitet, hvis tidsplanerne skal holde. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på, forklarer Rolf Østergaard, direktør i Axcon.

Det handler altså om at se på kvalitet ud fra udviklingsingeniørens synsvinkel. Man skal kunne stole på, at den prototype der leveres er i orden, til tiden og uden montagefejl. Samtidig forventer udviklerne, at underleverandøren udviser ekstrem fleksibilitet på flere leder.

Fire kriterier
Axcon vil blandt andet vurdere de nominerede ud fra følgende kriterier:

Håndtering af styklister: Fordi prototyper er modsat serieproduktion karakteriseret ved hyppige styklisteændringer helt frem til produktionstidspunktet.

Hurtighed: Fordi produktion af prototyper næsten altid er på den kritiske vej i tidsplanen.

Kvalitet: Fordi det sidste en udviklingsingeniør har brug for er at lede efter loddefejl på en prototype.

Rådgivning og sparring: Fordi udviklere ikke er produktionsfolk, så feedback fra de første produktionsforløb med prototyperne er guld værd.

Nominering sker ved at gå ind på Axcon’s blog www.axcon.dk/blog , hvor man kan give sin mening til kende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14