23948sdkhjf

Stor finsk ordre til Kamstrup

Kamstrup leverer 146.000 intelligente elmålere og aflæsningssystemer til Finland.
De store finske elselskaber Kymenlaakson Sähkö (KS) og Pohjois-Karjalan Sähkö (PKS) har gennem deres respektive system- og serviceleverandører Empower og Mitox valgt Kamstrup-teknologi til deres automatiske måleraflæsning.

Kamstrup skal i alt levere 146.000 intelligente elmålere (65.000 til KS og 81.000 til PKS) og et aflæsningssystem baseret på radiokommunikation inklusive koncentratorer og aflæsningssoftware. Begge projekter forventes at være gennemført ved udgangen af 2014.

Høj aflæsningsperformance gav udslaget
Ifølge salgschef Ville Rasimus fra Mitox blev Kamstrup valgt på baggrund af den lange liste af svenske referencer, der indeholder mere end 1.000.000 intelligente elmålere og radio-baserede aflæsningssystemer, alle med en aflæsningsperformance, der ligger over 99 %.

Divisionschef Lars Bo Kristensen fra Kamstrup er især stolt af den høje aflæsningsperformance:

- Det fortæller os, at vi gjorde det rigtige, da vi valgte at koncentrere vore udviklingsressourcer om et trådløst aflæsningssystem baseret på radio og GSM/GPRS. Derudover betyder den trådløse radio-netløsning, at der kun skal bruges få punkt-til-punkt målere, der opnås dermed en betydelig reduktion i kommunikationsomkostningerne.

Stort skridt mod intelligent elnet
Vicedirektør Marko Rytilahti fra Empower er tilfreds med, at Finland nu tager et stort skridt mod det intelligente elnet sammen med stærke partnere, der forener de bedste kompetencer inden for intelligent elmåling.

- Vi baner vejen for det intelligente elnet og udvikler elmarkedet med fremtidssikret teknologi. Og det er en stor fornøjelse at forene kræfterne i Norden, udtaler Marko Rytilahti.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078