23948sdkhjf

Elmatica styrer mod rekord i Danmark

Elmatica ApS fortsætter i første halvår af 2010 den meget postive vækst og kundeforankring i Danmark.
Et tilbageblik på årets første måneder viser en forsat støt stigende tilgang i volumen på nye kunder, og ikke mindst på ordresiden hos print-leverandøren. Forklaringen skal dels søges i erobring af større markedsandele på kundesiden, og dermed positiv vækst i omsætningen, og dels i en generel stigende og øget efterspørgsel på print fra kunderne i alle brancher.

- Efter en målrettet og fokuseret indsats i markedet er det glædeligt at kunne konstatere en markant fremgang på såvel top- som bundlinje. Med første halvårs allerede kendte, realiserede salgstal er en ny, solid omsætningsrekord en uundgåelig realitet for året som helhed, siger country manager Torben Hajslund.

Vækst på alle markeder
Han glæder sig samtidig over, at væksten har spredt sig til alle koncernens primære målmarkeder.

- Dette indikerer klart, at vi ikke bare er tilbage på et højt vækstspor, men rent faktisk manifesterer vores position som en af Europas to-tre største leverandører indenfor trading af print, siger Torben Hajslund.

Elmatica udstiller igen i år på elektronikmessen E-10 i Odense den 21.-23. september, hvor de postive takter i Danmark forventes at genspejle sig i form af en høj besøgsaktivitet fra både nye og gamle printkunder på virksomhedens stand C-3054.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093