23948sdkhjf

RoseTechnology leverer platform til klimastyring

Skov A/S, der er specialiseret i klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion, introducerer næste generation af staldcomputere baseret på en helt ny og fremtidssikret Linux-platform fra RoseTechnology.
Skov’s nye klimacomputere sikrer en kontinuerlig og effektiv overvågning og styring af klimaet i moderne svine- og kyllingestalde.

Det er en krævende opgave med mange styringsparametre, blandt andet ventilation, temperatur, CO2 og luftfugtighed. Derfor havde Skov brug for langt højere ydelse til computeren, ligesom der var behov for en helt ny brugerflade.

Linux 10-dobler ydelsen
Løsningen blev en helt ny hardwareplatform fra RoseTechnology, som booster ydelsen med 1.000 % i forhold til den gamle løsning. Det er en Linux-løsning baseret på standardkomponenter som inkluderer en ARM9 processorenhed.

Linux-platformen giver ifølge RoseTechnology, også andre fordele, fx bliver softwareudvikling langt hurtigere og mere effektiv. RoseTechnology har udviklet hele den centrale platform inklusiv elektronik, tilpasning af Linux-operativsystem, hardware ind- og udgange samt drivere.

- RoseTechnology har en meget stor viden omkring Linux-platforme, som de effektivt har formået at implementere i vores løsning. Så har vi kunnet koncentrere os om udviklingen af softwareapplikationer og dermed skabe værdi for vores kunder, fortæller Jesper Mogensen, udviklingschef hos Skov A/S.

Fremtidssikret med trådløs kommunikation
Kendetegnede for RoseTechnologys softwareløsninger er brugen af Linux standard softwarekomponenter, i modsætning til Skovs tidligere egenudviklede software, som krævede lang oplæringstid. Dermed har Skov kunnet koncentrere sig om udvikling af applikationerne til styring af klimaet i staldene.

Linux platformen er forberedt til fremtidig trådløs kommunikation. Dermed kan Skov hurtigt implementere trådløs Wifi- kommunikation ude i staldene.

En Wifi-løsning vil mindske antallet af kabler. Dermed reduceres installationsomkostningerne, og risikoen for at få kabler ødelagt af skadedyr mindskes også. Løsningen er testet i samarbejde med Ingeniørhøjskolen i Århus.

RoseTechnology er et teknologi- og udviklingshus med base i Sønderborg. Her har man blandt andet delt adresse med det tidligere søsterselskab RoseSolutions, der i sommerferien blev overtaget af Delfi Tech Manufacturing. RoseTechnology var dog ikke involveret i den handel, og fungerer derfor fortsat som selvstændig virksomhed.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125