23948sdkhjf

DSE Test Solutions kom godt gennem første leveår

Sidste år købte Peder Lomborg og Leif Petersen en række aktiviteter ud af DSE A/S. Allerede efter et år kan de præsentere sorte tal på bundlinjen.
Med et resultat før skat på 977.000 kr. i første halvår er DSE Test Solutions A/S kommet godt fra start i 2010.

- Vi har haft et ønske om et konsolideringsår. Og det må vi sige er lykkedes over alt forventning. Vort resultat er ca.50 % bedre end vort budgetmål, og sammenlagt med sidste års resultat før skat på 513.000 kr. ud fra et kort regnskabsår på kun fem måneder, kan vi kun være tilfredse. Det betyder jo, at vi i vort første leveår har skabt et resultat tæt på 1½ mio. kr., udtaler administrerende direktør Peder Lomborg

Han betegner dog stadig markedet som meget usikkert og nervøst efter finanskrisen, og elektronikbranchen er endvidere præget af komponentmangel, hvilket giver øget leveringstid.

Fortsætter konsolideringsproces
- Vi ser den nærmeste fremtid som en tid, der fra DSE Test Solutions’ side skal være præget af kontinuitet således, at vor konsolideringsproces kan fortsætte og sikre, at DSE Test Solutions nu og i fremtiden kan blive ved at være en stærk partner overfor vore kunder og sammen med dem udvikle de løsninger, som kan sikre kvaliteten af deres produkter fremover, slutter Peder Lomborg.

DSE Test Solutions beskæftiger sig med tre produktområder. Det største er testløsninger, såsom funktionstest, burn in test og boundary scan test, primært til det skandinaviske marked. Dernæst kommer laktrådsinstrumenterne, der er udviklet med henblik på at sikre produktkvaliteten på lakisoleret kobbertråd, og som sælges over hele verden. Endelig er der fugtmålerområdet, som er specialiseret i mikrobølgebaserede fugtighedsmålere til biomassefyrede kraftværker.

Virksomheden DSE Test Solutions A/S startede den 1. august 2009, da de to kompagnoner Peder Lomborg og Leif Petersen købte de ovennævnte produktområder fra firmaet DSE A/S, tidligere Dansk System Elektronik A/S. DSE Test Solutions A/S beskæftiger i dag 27 ansatte og har en eksportandel tæt ved 50 % af deres omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067