23948sdkhjf

Atter sorte tal hos Mermaid

Display-producenten hentede et beskedent plus i første halvår. Der forventes dog stadig millionoverskud i 2010.
Mermaid Technology omsatte i første halvår 2010 for 31 mio. kr., hvoraf ca. 3,3 mio. kr. kan henføres til Mermaid Sweden og ca. 1,8 mio. kr. til Mermaid Norway.

EBITDA for første halvår 2010 blev et plus på 1,8 mio. kr. mod et tab i tilsvarende periode året før på 5,7 mio. kr., og resultat før skat endte med et beskedent overskud på 159.000 kr. mod et minus på 7,9 mio. kr. i første halvår 2009.

Fastholder forventninger
- Ordreindgangen har ikke været tilfredsstillende i første halvår, men baggrunden herfor vurderes at findes i markedsforholdene og ikke i tabte ordrer til konkurrenter. Selskabet bibeholder således sin position som den absolut førende aktør i Skandinavien, skriver Mermaid Technology i sit regnskab.

Til gengæld melder man om en god start på selskabets nye forretningsområde; salg af medieplads på DDS-systemer. Her har man indgået de første aftaler om annoncering på DSB S-togs Informationsskærme.

Generelt er det ledelsens overbevisning, at andet halvår vil forbedres i forhold til første halvår. På den baggrund fastholder man de økonomiske forventninger om en omsætning på 70–85 mio. kr. med et EBITDA-resultat på 5–8 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078