23948sdkhjf

William Demant-regnskab bedre end forventet

Nye produktlanceringer resulterede i tocifret vækst hos høreapparatproducenten der nu opjusterer sine forventninger.
Koncernen har i første halvår realiseret en omsætning på 3,328 mia. kr. svarende til en stigning på 21 % i forhold til samme periode sidste år. Koncernens organiske vækst udgjorde i halvåret 13 %, blandt andet drevet af lanceringen af det nye Oticon Agil.

- Det er glædeligt at konstatere, at succesen med Oticon Agil fortsætter, således at vi kan vinde betydelige markedsandele. Jeg er overbevist om, at Agil også fremadrettet vil bidrage væsentligt til at skabe vækst i både omsætning og indtjening. I kombination med de produktlanceringer, som vi har planlagt hen over efteråret, står vi med industriens stærkeste produktprogram. Dette vil sikre os et solidt momentum i de kommende kvartaler, udtaler Niels Jacobsen, administrerende direktør i William Demant Holding.

Tager markedsandele
Resultat før skat endte på 597 mio. kr., og det svarer til en fremgang på 76 mio. kr. sammenlignet med første halvår 2009.

Den gunstige udvikling i første halvår, kombineret med udsigten til fortsat vækst, medfører, at William Demant opjusterer sine forventninger til 2010.

Nu forventes det, at koncernens engrossalg af høreapparater i 2010 vil overstige markedsvæksten med 8-10 % opgjort i værdi, hvilket er 5 procentpoint over den seneste udmelding. Desuden ventes der i andet halvår en overskudsgrad, der overstiger overskudsgraden i første halvår, hvor den var på 20 %.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095