23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Aastra Telecom Denmark A/S
Claus Erland Kotasek, administrerende direktør i Aastra Telecom Europe A/S, er udtrådt af bestyrelsen. Laurits Mathias Bach Sørensen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Aastra Telecom Denmark A/S er Aastra Technologies Limited’s selskab i Danmark og leverer kommunikationsløsninger til alle typer virksomheder.

Actebis Computer A/S
Torben Qvist, administrerende direktør i Actebis Computer A/S, er fratrådt som næstformand, men forbliver i bestyrelsen. Ralf Retzko, Tyskland, er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen.

Actebis Computer Nordic er distributør af it og forbrugerelektronik til forhandlere i Danmark, Sverige og Norge.

Installers A/S
Henrik Stanley-Madsen, 45 år, er udpeget som ny administrerende direktør for it-infrastruktur i konsulentvirksomheden Installers. Han kommer fra en post som director solutions & strategic alliances i Dell, hvor han har været siden 2006.

Martin Professional A/S
Jørgen Wisborg, administrerende direktør i OK a.m.b.a., og Laila Olsen er udtrådt af bestyrelsen.

Martin Professional A/S udvikler og fremstiller intelligent lysudstyr.

PC-ware
Henrik Kasbani Andersson er udnævnt til administrerende direktør for PC-Ware Danmark.

PC-Ware gruppen tilbyder serviceydelser og løsninger inden for standardsoftware, hardware og netværksinfrastruktur.

Risø DTU
Lars Martiny (42) er tiltrådt som Risøs nye vicedirektør. Lars Martiny har siden 2008 været afdelingschef i Afdelingen for Strålingsforskning på Risø DTU.

RTX Telecom A/S
RTX Telecom har pr. 1. september 2010 ansat Jacob Vittrup som ny økonomichef/CFO for koncernen. Han kommer fra en stilling som koncernregnskabschef hos B&O.

Schneider Electric Danmark
Peter Haarup, 46 år, er udnævnt til forretningsudviklingsdirektør i Schneider Electric Danmark med ansvar for forretningsudvikling og product marketing. Han kommer fra en lignende stilling i Nordic Baltic-regionen i Schneider Electric.

Martin Lykke Jensen er pr. 1. juni 2010 tiltrådt som ny projektchef for Energy Solutions i Schneider Electric, som arbejder med optimering af større bygningsmasser finansieret af garanterede energibesparelser.

Anne Wiboe Holm er pr. 19. juli 2010 tiltrådt som projekt- og entrepriseleder for Energy Solutions i Schneider Electric. Anne har 12 års erfaring med sig som entrepriseleder hos NCC Danmark og er oprindelig uddannet bygningskonstruktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078