23948sdkhjf

Dansk robotteknologi hos multinational virksomhed

Fynske Universal Robots har fået foden indenfor hos en af verdens største sundheds - og medicinalvareproducenter, multinationale Johnson & Johnson.
- På fabrikken bruges robotten ved et samlebånd, hvor den lægger de fyldte flasker i en pakkemaskine. Så slipper de græske medarbejdere for at udføre det mest kedelige arbejde, forklarer den græske forhandler af robotten - InnoPro Technologies.

Da der desuden er tale om flere forskellige typer produkter, produktionen ændres ca. en gang om ugen, kræver det stor fleksibilitet af robotten. Det er noget robotten til fulde honorerer, fortæller den græske forhandler, der har fået tilbagemeldinger lydende på 100 % tilfredshed.

Messe i Grækenland
Robotten har også været fremvist på en messe i Grækenland, hvor den græske forhandler oplevede stor interesse for den innovative danske robot.

- Vi solgte faktisk en del robotter. Robottens størrelse gjorde også demonstrationen meget lettere, da den er lige til at smide om på ryggen og tage med sig, fortæller Ypatidis Ioannis.

På messen blev robotten meget omtalt, både af kommende kunder, men også af konkurrerende virksomheder til InnoPro Technologies. Robotten blev så at sige “talk of the town” på messen.

Flere robotter på vej til Johnson & Johnson
Der er måske snart en robot mere på vej til Johnson & Johnson, der også producerer kontaktlinser og babyplejeprodukter. I øjeblikket er man i færd med at sammenkoble forskellige linjer ved samlebåndet, og så vil man se, om det ikke vil være en god ide med en robot mere. Især fordi, man hurtigt kan omprogrammere den til en anden type arbejde. Fra InnoPros side har man også store forventninger til den danskudviklede robot på resten af det græske marked.

- Græske virksomheder er klar til at investere i den form for maskineri. Der findes ikke mange robotter lige nu, men da konkurrencen er så stor, er alle virksomheder ved at trimme sig til de hårdere krav. Det kan betyde mersalg for InnoPro Technologies, siger Ypatidis Ioannis.

Han ser store muligheder for den fynske robot i en tid, hvor indkøbere lægger hårdere og hårdere pres på deres leverandører, fordi der skal optimeres overalt i produktionen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145