23948sdkhjf

Onrox AB Malmø har startet eget salgskontor i Danmark.

Elektronik-10: Den 1. marts 2010 åbnede Onrox AB eget datterselskab, Onrox ApS, i Danmark.
Onrox ApS er et rent salgsselskab, al produktion til de danske kunder sker på Onrox’ egen 4.250 kvadratmeter store fabrik i Malmø. Skulle volumen på et tidspunkt blive for stor, og skulle kunderne ønske det, så står Onrox samarbejdspartner i Kina, 3C EMS, klar til at hjælpe til.

Onrox er en 26 år gammel virksomhed med en omsætning på over 100 mio. kr., 95 dygtige medarbejdere samt alle de rigtige godkendelser, fx ISO 9001, ISO 13485,E1 og e1. Med investeringsselskabet Midway i ryggen, og historisk set fine resultater, har Onrox haft kapital til at investere i en supermoderne produktion, med fire automater fra Mydata, diverse visionsystemer, samt Vapor-phase lodning.

Den daglige leder af den danske afdeling, salgsdirektør Torben Huus Paulsen, fortæller stolt, at allerede inden for de tre første måneder er mere end en håndfuld sjællandske kunder kommet til, som alle nyder godt af den korte afstand til fabrikken, den svenske kvalitet og nøjagtighed, og ikke mindst en svensk krone på 0,78 Kr.

- Vi ser et stor potentiale på det danske marked, og med den fleksibilitet vi kan tilbyde, fx soft- og hardwareudvikling, box building, distribution af vores kunders produkter, stort lager med 25.000 artikelnumre, samt ingen opgaver er for små eller store for os, vi kan kunsten, udtaler Stefan Borgström, VD Onrox AB, som selv er en af grundlæggerne af Onrox tilbage i 1984.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078