23948sdkhjf

Develco produktnyheder

Develco har i 2010 føjet to nye forretningsområder til den eksisterende udviklingsforretning.
One Stop Shopping
Develco oplever en øget efterspørgsel efter produktionsindkøring og levering af færdige produkter i forlængelse af produktudviklingen. Derfor har Develco udvidet virksomhedens kompetencer til at omfatte hele produktudviklingens livscyklus. Ud over udviklingsfasens elementer analyse, design, udvikling, test og godkendelse drejer det sig om produktionsmodning, produktion og levering inkl. emballage og efterfølgende produktvedligehold.

Med andre ord så sørger Develco for, at den idé, der opstår hos kunden, bliver udviklet fra A-Z, så kunden til sidst står med et fuldstændigt gennemarbejdet og masseproduceret produkt.

Develco har samarbejde med partnere, der varetager produktion, procurement og boxbuild/pluklager. EMS’erne ligger både i Danmark, i Europa og i Fjernøsten, fordi det giver størst mulig fleksibilitet og muligheder for optimering i forhold til det enkelte produkt.

Med dette forretningsområde henvender Develco sig følgende segmenter:
• ODM (Original Design Manufacturing) – Produkter udviklet og produceret af Develco.
• Virksomheder med eget produktprogram, som ikke har elektronik som deres fokusområde.
• Virksomheder, som ønsker produktionsoutsourcing og vedligehold af egne produkter til EMS.
• Virksomheder, som ønsker indkøring af produktion.
• Virksomheder, som ønsker produktion flyttet fra en EMS til en anden.

I dag er det sådan, at EMS’ernes kompetencer er smalt produktionsorienteret. De kan derfor ikke tilbyde kompetence omkring vedligehold af kundens produkter på tilstrækkeligt højt niveau. Kendte eksempler er valg af erstatningskomponenter eller redesign af kredsløb i forbindelse med udgåede komponenter. I sådanne tilfælde vil Develco være den rigtige samarbejdspartner som ekspert og garant for, at den rigtige beslutning træffes præcis for det aktuelle produkt.

Develco tilbyder hele produktionspaletten: NPI (New Product Introduction), 0-serie, ramp-up og løbende produktion.

Konsulentforretning
Develco har valgt at opgradere den eksisterende konsulentforretning til en selvstændig gren i virksomhedens forretning.

Develco har derfor ansat en konsulentchef, der har ansvaret for in- og outsourcing af konsulenterne. Databasen omfatter et stort antal selekterede konsulenter, og der er altid mindst 20 eksperter, der er klar til at starte en opgave med få dages varsel. Konsulenterne er dels udviklere fra Develcos faste medarbejderstab, men den består også af en række fast tilknyttede freelancere.

Develcos konsulentservice består af højtkvalificerede ingeniører, der udfører arbejde inden for elektronik og embedded software. Konsulenterne har typisk en baggrund som udviklingsingeniør og har alle mere end fem års erfaring – oftest flere. Afhængigt af den enkelte opgave udføres arbejdet hos kunden eller på Develcos adresse.

Develco anses for at være kundens forlængede arm, der træder til lige præcis på det tidspunkt, det er bedst for den aktuelle opgave. Segmenterne hører til i industrien og omfatter:
• Elektronikvirksomheder
• Maskinvirksomheder
• Virksomheder som ikke selv har ekspertise inden for elektronik og embedded software

Develco har mangeårig erfaring med vindindustrien, automotive, ex (gas og olie), medico og den apparatproducerende industri.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078