23948sdkhjf

Styrk virksomhedens kompetencer

Elektronik-10: Skal virksomhedens kompetencer udvikles og styrkes tilbyder KompetenceCenter for Elektronik og teknologi v/AMU Nordjylland i Aalborg en vifte af målrettede kurser for elektronikindustriens medarbejdere.
Det gælder både overbygningskurser for erfarne og rutinerede medarbejdere og grundkurser for nye medarbejdere med ingen eller kun begrænsede kompetencer indenfor elektronikproduktion.

Faglært elektronikoperatør
Som det eneste sted i landet udbyder skolen også hovedforløbet på elektronikoperatøruddannelsen. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold. Unge kan gennemføre grunduddannelsen på de lokale tekniske skoler efterfulgt af hovedforløbet på AMU Nordjylland, og for de voksne elever med min. to års relevant brancheerfaring kan der typisk opnås merit med mulighed for at gennemføre uddannelsen på blot et år. Opstart af uddannelsen sker hvert år i begyndelsen af august med forudgående meritafklaring.

Kig indenfor på AMU Nordjylland stand C4613 og hør mere om mulighederne for at styrke kompetencerne og dermed virksomhedens konkurrenceevne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063