23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Better Place
Morten Leth er indtrådt som CEO, administrerende direktør, i den danske del af det internationale elbilprojekt Better Place, indtil et rekrutteringsfirma har fundet en ny leder for det højtprofilerede projekt.

LG Electronics Nordic
LG Electronics ansætter Leo Dratwa som nordisk markedschef for Business Solutions.

LG Electronics, Inc. er en af verdens største leverandører af forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og mobil kommunikation.

NKT Cables a/s
Gisbert Kurt Gustav Zimmer, Tyskland, er udtrådt af bestyrelsen. Paulus Quirinus Gerardus Langelaan, Holland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Nordic SMT A/S
Merethe Hvid Fensbo er udtrådt som bestyrelsesmedlemmer for Nordic SMT A/S, hvorefter Uffe Bruhn Hansen er indtrådt.

Nordic SMT er en del af HIN A/S, der er en grossistvirksomhed, som sælger værktøj, forbrugsstoffer og maskiner hovedsageligt med fokus på tre hovedproduktområder: værktøj til elektronikproduktion, maskiner til elektronikproduktion samt værktøj og tilbehør til industrien især indenfor stærkstrøm.

Siemens IT Solutions and Services
Niels A. M. Hartmann Thomsen, 40 år, er blevet ansat i Siemens IT Solutions and Services som senior sales manager med ansvar for Strategic New Business.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111