23948sdkhjf

Ny tetra-ordre til Motorola i Danmark

Motorola Solutions skal levere digitale tetra-terminaler til brandvæsner i Region Syddanmark.
Motorola har vundet en licitation om at levere en omfattende portefølje af tetra digitalradioer og tjenester til 1.500 brandmænd i 19 af Region Syddanmarks 22 kommuner.

Motorolas leverance skal gøre overgangen fra analog til digital kommunikation let for brandvæsnerne. Derudover vil brandvæsnerne være i stand til, med et enkelt tryk på en knap, at kommunikere på tværs af missionskritiske beredskaber på det landsdækkende SINE-net.

Trænger til opgradering
- Brandvæsnerne i Region Syddanmark har brugt forældede analoge enheder, der drastisk trænger til en opgradering. Efter et offentligt udbud, der inkluderede omfattende tests, valgte vi Motorolas digitale tetra-terminaler, siger Søren Ipsen, beredskabschef i Kolding Kommune og leder af styregruppen for brandchefer i Region Syddanmark.

- Motorolas intuitive enheder giver vores medarbejdere overlegen lyd- og stemmekvalitet, en overbevisende kundeservice med uddannelsesprogram, en helpdesk samt en integreret Terminal Management (iTM) løsning. Med iTM er vi nu i stand til at køre fjernopdateringer af softwaren, så brandvæsnerne let får de nyeste funktioner i deres enheder, tilføjer han.

Motorolas tetra portefølje omfatter infrastrukturløsninger, terminaler, applikationer og tjenester, som nu anvendes i mere end 100 lande verden over.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078