23948sdkhjf

SCF fokuserer aktiviteterne og reducerer medarbejderstaben

I fremtiden vil SCF primært fokusere på teknologi til konvertering af slam til bio-olie.
Den øgede fokusering kommer, efter at SCF siden 2007 i Herlev har arbejdet med testanlæg til konvertering af organisk affald og biomasse til bio-olie. Disse test er forløbet tilfredsstillende.

- På dette grundlag har SCF valgt fremadrettet at fokusere på få specifikke markeder i samarbejde med strategiske partnere. Det primære fokusområde er markedet for konvertering af slam til olie, hvor anlæg kan placeres direkte på de større renseanlæg eller i forbindelse med affaldsforbrændingsanlæg, hvor slam som råmateriale kan suppleres med gylle, organiske restprodukter fra produktionsvirksomheder og grønt husholdningsaffald, skriver SCF i en fondsbørsmeddelelse.

Otte medarbejdere afskediges
Næste vigtige skridt for SCF er opførelsen af et industriskala demonstrationsanlæg samt indgåelse af et eller flere strategiske partnerskaber.

- Der er positiv fremdrift på begge områder, og opførelsen af demonstrationsanlægget, som har opnået betinget støtte fra EUDP, forventes påbegyndt, så snart den nødvendige kapital er på plads, skriver SCF.

Fokuseringen betyder, at der i en periode fremover ikke vil være samme behov for løbende testaktiviteter på SCF’s pilotanlæg. Som konsekvens heraf opsiges visse medarbejdere beskæftiget alene med drift af pilotanlægget, test i mindre modelanlæg samt analyse af resultater. Ligeledes sker der en reduktion i det administrative personale. SCF opsiger i alt otte medarbejdere til fratrædelse igennem efteråret. Medarbejderstaben vil derefter omfatte 14 medarbejdere.
Læs mere om: SCF
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078