23948sdkhjf

Det sker: Informationsmøde om eksportmuligheder i Sverige

Sverige oplever i øjeblikket et af de største opsving i Europa og er med sin geografiske nærhed og kulturelle ligheder et oplagt supplement til hjemmemarkedet for danske virksomheder.
Samtidig er Sverige, som Nordens største industrination, en meget vigtig handelspartner for danske industrivirksomheder – både som aftager og leverandør. På ELMIA Subcontractor, der er Nordeuropas største messe for underleverandører, har danske virksomheder mulighed for at møde 1.200 udstillere fra hele verden og knytte værdifulde forretningsforbindelser.

Derfor inviterer Danmarks Ambassade i Stockholm i samarbejde med Elmia Subcontractor til informationsmøder om mulighederne på det svenske marked samt om ELMIA Subcontractor. På møderne vil der blive mulighed for at møde eksportrådgiver Søren Westerberg fra Danmarks Ambassade i Stockholm samt projektleder Jonas Ekeroth fra ELMIA Subcontractor.

Svenskere kan lide danske virksomheder
I Sverige er danske virksomheder generelt kendt for at levere høj kvalitet til tiden. Faktisk er det ikke sjældent, at man oplever, at prisen kommer i anden række, når industrivirksomheder fra de to broderlande gør forretninger.

- Danske virksomheder har et godt brand i Sverige, og jeg er glad for at få lejlighed til at møde dem og fortælle om de muligheder, der ligger og venter lige på den anden side af Øresund, fortæller Søren Westerberg, og fortsætter:

- Sverige er i langt stærkere vækst end Danmark, og det bør danske virksomheder sørge for at få mest muligt ud af – både til gavn for dem selv og for det danske arbejdsmarked generelt. En oplagt måde at skabe vigtige kontakter i Sverige er ved at besøge ELMIA Subcontractor, hvor ambassaden ligeledes selv har en fællesstand for tyve danske industrivirksomheder.

Møder i Odense og Århus
Den 15. september lægger Væksthus Syddanmark og Væksthuset Midtjylland lokaler til de gratis informationsmøder. Programmet er som følger:

Onsdag den 15. september kl. 08.30-11.00 i Væksthus Syddanmark, Forskerparken 10C, 5230 Odense M
08.30: Velkomst og morgenkaffe
09.00: Information om den seneste positive udvikling i den svenske industrisektor og Sveriges økonomi generelt samt Eksportrådets tilbud til danske virksomheder i Sverige.
09.30: Præsentation af Elmia Subcontractor og forretningsmulighederne for danske virksomheder
10.00: Opsamling og eventuelle spørgsmål
10.15-11.00: Mulighed for individuelle samtaler

Onsdag den 15. september kl. 14.00-16.00 i Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Århus N
14.00: Velkomst og kaffe
14.15: Information om den seneste positive udvikling i den svenske industrisektor og Sveriges økonomi generelt samt Eksportrådets tilbud til danske virksomheder i Sverige.
14.45: Præsentation af Elmia Subcontractor og forretningsmulighederne for danske virksomheder
15.15: Opsamling og spørgsmål
15.30-16.00: Mulighed for individuelle samtaler

For mere information om arrangementet kontakt venligst Søren Westerberg, Danmarks Ambassade i Stockholm, sorwes@um.dk, +46 (0) 8 406 75 11.

Arrangementet er gratis, og tilmelding sker til: senest den 10. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062