23948sdkhjf

Dansk udvikler af el-bil søger partner

Lollandske Afuture EV får flere og flere europæiske kunder og er derfor på jagt efter en europæisk partner, der kan producere elbiler i større skala.
Den lollandske el-bil Afuture EV ruller hurtigere fremad end forventet.

Bilfirmaet fra Sakskøbing finder især kunder i udlandet og er derfor på udkig efter en europæisk partner, skriver Folketidende.

Sløvt dansk marked
Kunderne findes primært på de nære eksportmarkeder som Tyskland, Holland og Norge. Her sælges så mange, at firmaet er på akut jagt efter en europæisk partner, som kan stå for en produktion af el-bilerne i større skala.

- Men vi vil fortsat have al udvikling, administration med videre her i Sakskøbing, fastslår idémanden bag bilen, Søren Ekelund, der især peger på usikkerhed om regler på elbil-området som en årsag til det “sløve” danske marked.

Ny direktør
Søren Ekelund vil i fremtiden primært beskæftige sig med udviklingsarbejdet. Firmaet har ansat en ny administrerende direktør til den daglige drift.

Investorgruppen bag er stadig den samme med blandt andre den tidligere MAN Diesel-direktør Lars Bonderup Bjørn i ejerkredsen, skriver Folketidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07